NaslovnicaVijestiNogometaš Arsenala kaže da ne žele biti "Wengerov Arsenal"

Nogometaš Arsenala kaže da ne žele biti “Wengerov Arsenal”

Unai Emery zamijenio je Arsenea Wengera na klupi Arsenala nakon 22 godine, a nogometaš Arsenala rekao je kako ne žele biti “Wengerov Arsenal”.

Topnici su u prva dva kola u prvenstvu Engleske zabilježile poraze od Manchester Cityja i Arsenala sa Fulhamom, West Hamom i Huudersfieldom su na začelju tabele.

“Svako ima svoje mišljenje o filozofiji Emeryja. Arsenal savršeno zna za šta igra i kako treba da igra. Ako samo guramo loptu sa naše polovine terena na protivničku i čekamo da nam Bog pruži priliku za postizanje golova, to se onda možda neće dogoditi.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Jedino što moramo da učinimo jeste da naporno radimo, vjerujemo u naše snage i iskoristimo trenutke” rekao je Mkhitaryan.

Reprezentativac Armenije je istakao da ima mnogo sličnosti između Emeryja i Arsenea Wengera.

“Oni se međusobno ne razlikuju mnogo. Ali u filozofiji postoje razlike. Emery nastoji da sačuva Wengerovu filozofiju, ali u isto vrijeme da gradi nešto novo. Zna da može još nešto da ponudi Arsenalu kako bi pronašao ravnotežu između napada i obrane.”

[su_tenis_live_streaming]

“Nije tako jednostavno, ali mislim da će to dobro da odradi. Igrači moraju da slede ideje novog trenera. Želimo da igramo drukčije nego kada smo bili kod Wengera” dodao je Mkhitaryan.

Arsenal u 3. kolu Premier lige na svom Emiratesu dočekuje West Ham, a potom gostuju Cardiffu, prije reprezentativne pauze.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!