NaslovnicaVijestiNogometaš Barce: Drago mi je što je Neymar otišao!

Nogometaš Barce: Drago mi je što je Neymar otišao!

Nogometaš Barcelone izjavio je kako je za njega bolje što je Neymar otišao u PSG u ljetnjem prijelaznom roku, u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura.

što je Neymar otišao

Jordi Alba, nogometaš Barcelone, rekao je da je za njega bolje što je Neymar otišao u Paris Saint-Germain.

[su_bet365_100_bonus]

Španjolski lijevi bek je takve tvrdnje obrazložio time da sada ima više prostora za napadačke akcije, nego kada je 222 milijuna eura plaćeni Neymar bio u katalonskom klubu, što pokazuje i to da je s četiri asistencije najbolji u ekipi po tom učinku.

Ovo je iznenađenje: Real Madrid u bilješku dodao novog golmana, a kada saznate ko je iznenadit ćete se!

Veliko otkriće Luisa Suareza: Šta smo ja i Messi rekli Neymaru prije nego što je odlučio da napusti Barcelonu?

Transfer glasine: PSG pronašao novog trenera u Engleskoj a ne zove se Mourinho, Nabil Fekir na meti velikog kluba, United kupuje u Barceloni

“Neymar je vrhunski igrač koji je otišao na temelju svog osjećanja ili okolnosti. Ima mnogo igrača koji ga mogu odmijene i urade dobar posao, zadovoljan sam kako igramo.”

“Bit ću iskren, sada imam više prostora i bolje mi je. U ovom slučaju igram sa više samopouzdanja i zadovoljan sam onim što pokazujem na terenu. Uživam u onome što dugo nisam imao”, rekao je Alba za Mundo Deportivo.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Španjolski lijevi bočni prošle sezone nije zabilježio previše nastupa, odigravši 26 puta u La Ligi, ali je dolaskom novog trenera Ernestea Valverdea njegovo mjesto u startnih 11 mahom zagarantirano.

Španjolski reprezentativac igra šestu sezonu u Barceloni, a prethodno je bio član Valencije i Gimnastica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!