NaslovnicaVijestiOvo je iznenađenje: Real Madrid u bilješku dodao novog golmana, a kada...

Ovo je iznenađenje: Real Madrid u bilješku dodao novog golmana, a kada saznate ko je iznenadit ćete se!

Real Madrid je očito u potrazi za novim vratarom. Da li će Keylor Navas dobiti veliku konkurenciju na ljeto? Očigledno je da hoće, a pitanje je da li će Kostarikanac uopšte ostati u klubu.

Real Madrid u bilješku dodao novog golmana

Marca tvrdi da je Kraljevski klub već pronašao dugoročno riješenje za poziciju golmana, a to nisu ni Courtis ni De Gea koji su se u prošlosti dovodili u vezu sa Realom. Cjelokupni menadžment se je složio u u njemu upravo vidi sljedeći broj jedan Galaktikosa. Kep Arrizabalaga, 23-godišnji nogometaš koji trenutno kruh služi u Baskiji, uskoro bi se trebao preseliti se na stadion Santiago Bernabeu.

[su_live_koeficijenti]

U članu Atleticha mnogi vide budućeg broja jedan Španjolske reprezentacije, a očigledno je pokazao dovoljno kvaliteta da su se za njega počeli zanimati i iz Real Madrida. Dobra vijest za čelnike Reala je da Arrizabalagi ugovor sa klubom istieč anredno ljeto, tako da Real ima mogućnost da ga u januaru dovede za sitniš ili da sačeka ljeto te ga dovedu bez obeštećenja.

>> Veliko otkriće Luisa Suareza: Šta smo ja i Messi rekli Neymaru prije nego što je odlučio da napusti Barcelonu?

Ukoliko se odluče za transfer u januaru on bi trebao iznositi oko 20 milijuna eura, što nije malo, ali je znatno manje od iznosa koji bi Real trebao platiti ukoliko bi on imao dugogodišnji ugovor sa klubom ili ukoliko bi se odlučili da u klub dovedu De Geu ili Courtoisa.

Gdje će karijeru nastaviti Navas nije poznato, a s obzirom na kvalitet on će vjerovatno bez poteškoća pronaći novog poslodavca vrlo brzo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!