NaslovnicaVijestiNogometaš Barce rekao Messiju da želi da napusti klub!

Nogometaš Barce rekao Messiju da želi da napusti klub!

Nogometaš Barce rekao je Messiju kako je spreman da pakuje torbe i napusti Camp Nou, pošto nije zadovoljan minutažom u katalonskom klubu.

nogometaš Barce

Vezni igrač Barcelone, Denis Suarez je u pobjedi Barcelone nad Deportivom (4:0) presjedio čitavu utakmicu na klupi, te uprkos ranoj ozljedi Paca Alcacera, nije dobio priliku.

Španjolski Don Balon tvrdi kako je to bila kap koja je prelila čašu, te da je 23-godišnjak izgubio svo strpljenje.

[su_watch_live_football]

Ukoliko isti slučaj bude i na El Clasicu na Santiago Bernabeu u subotu, Suarez će zatražiti transfer, a zainteresovanih klubova ne manjka, tako da ne bi imao problem u pronalasku nove sredine.

Navodno, Inter i Napoli stoje u redu za usluge Barcinog veznjaka, a Lionel Messi zamolio je Suareza za strpljenje.

Cristiano Ronaldo prezire ovog igrača Barce više nego Lionela Messija!

Alternativne opcije su im mnogo bolje: Evo koga će Barcelona dovesti ukoliko im Liverpool odbije ponudu za Coutinha

Transfer glasine: Hazard na izlaznim vratima Chelseaja, Juve i Napoli zainteresovani za igrača Uniteda, Mascherano otkrio klub u kojem nastavlja karijeru

Suarez je inače produkt Celte Vigo, a do sada je igrao još za mlađe kategorije Citya, a u Španiji je bio još u Sevilli i Villarealu iz kojeg je nakon fenomenalne sezone prošle godine stigao u redove Katalonaca, iz kojih će bi kako stvari stoje, mogao otići već u siječnju.

Argentinska superzvijezda, koja vedri i oblači u Barci, kako na terenu, tako i van njega, želi da mladi nogometaš ostane u klubu.

Ipak, Messi razumije Suarezovo nezadovoljstvo, te je svjestan činjenice da će dobijati još manje prilika kada se ozlijeđeni Ousmane Dembele vrati u momčad.

Barcino veliko ljetošnje pojačanje, vrijedno čak 105 milijuna eura je van terena još od početka sezone, zbog ozljede mišića.

Momčad Ernesta Valverdea nalazi se na čelnoj poziciji La Lige uoči okršaja sa najvećim rivalom Real Madridom u El Clasicu, sa čak 11 bodova prednosti, a protivnik u osmini finala Lige prvaka im je londonski Chelsea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!