NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNA PRIČA: Nogometaš bez znanja svog kluba otišao na utakmicu Tottenham -...

NEVJEROVATNA PRIČA: Nogometaš bez znanja svog kluba otišao na utakmicu Tottenham – Ajax a onda mu se desilo ovo!

Nogometaš drugoligaške ekipe iz Holandije otputovao je prošle sedmice u London kako bi pogledao susret između Tottenhama i Ajaxa, a nakon čega je propustio trening u četvrtak. Kamera ga je tri puta pokazala na velikom zaslonu i zbog toga se našao u nevolji.

U Nizozemskoj se u medijima pojavila prilično neobična priča o igraču drugoligaša Telstara, Jordi van der Laanu. Igrač je bez znanja kluba otputovao na utakmicu Tottenham-Ajax u polufinalu Lige prvaka, ali naravno nije se mogao vratiti iz Londona na vrijeme kako bi stigao na trening u četvrtak. Trenera i stručno osoblje obavijesto je da je bolestan.

NAKON ŠTO JE POSTIGAO GOL NA NOU CAMPU: Luis Suarez dao obećanje navijačima Liverpoola!

Ali njegovo putovanje u London su saznali u klubu te se igrač našao u nevolji.

“Telstar više ne igra ni za što ali sam znao da neću dobiti slobodno. Imao sam, s obzirom na moju minutažu, vrlo male izglede da zaigram protiv mlade ekipe PSV-a. U različitim okolnostima sigurno ne bih išao u London”, objašnjava Van der Laan.

Također objašnjava da je obavijestio klub o putovanju u London.

“Ne radi se o tome da su se iznenadili što  su me vidjeli na TV-u, znali su da ću biti tamo. Više je nevjerojatno da sam se tri puta našao na velikom ekranu sa svojom velikom glavom.”

Van der Laan, kojii nije imao neke budućnosti u klubu, ostao je bez ugovora.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!