NaslovnicaVijestiNogometaš Borussije Dortmund optužen za premlaćivanje trudne djevojke

Nogometaš Borussije Dortmund optužen za premlaćivanje trudne djevojke

Nogometaš Borussije Dortmund i povremeni njemački reprezentativac Nico Schulz optužen je da je bivšu djevojku dva tjedna prije nego što se porodila 2020. pretukao i šutirao u trbuh. Trenutno je pod istragom.

Njegova bivša djevojka prijavila ga je za fizički napad, a kako piše Bild, sve je dokumentirano putem WhatsApp chata, gdje je Schulz priznao krivnju te mu je već pretražena kuća iz koje su izuzeti dokazi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Prethodno ju je zgrabio s leđa i potom bacio na tlo. Uslijedili su udarci rukama u predjelu trbuha”, piše Bild.

To navodno nije bio jedini put da je Schulz pretukao djevojku, jer dokument na 76 stranica bilježi ukupno sedam incidenata, a svi su se dogodili 2020. godine.

Nico Schulz je karijeru započeo u Herthi, a zablistao je u Hoffenheimu, odakle je u ljeto 2019. prešao u Borussiju Dortmund za 25 milijuna eura. Međutim, nije se dokazao i dobivao je sve manje prilika za igru, a nakon ovih optužbi za očekivati ​​je skori raskid ugovora.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!