NaslovnicaVijestiNogometaš Borussije Monchengladbach privremeno prekida karijeru zbog teške bolesti

Nogometaš Borussije Monchengladbach privremeno prekida karijeru zbog teške bolesti

Nogometaš Borussije Monchengladbach Stefan Lainer bio je prisiljen privremeno prekinuti nogometnu karijeru zbog teške bolesti. Lainer će izbivati ​​nekoliko mjeseci nakon što mu je tijekom liječničkih pretraga dijagnosticiran rak limfnih čvorova.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Austrijski reprezentativac će morati na terapiju koja će trajati nekoliko mjeseci. Sreća u nesreći je što je bolest vrlo rano otkrivena, pa se može dosta uspješno liječiti lijekovima. Lainerov liječnik naglasio je da postoji velika vjerojatnost da će se nogometaš potpuno oporaviti i normalno nastaviti svoj život, uključujući i bavljenje profesionalnim sportom.

“Učinit ćemo sve da Stevie dobije najbolje moguće liječenje te njemu i njegovoj obitelji želimo puno snage i optimizma u borbi protiv ove bolesti”, rekao je Roland Virkus, sportski direktor kluba.

Borussia Monchengladbach također je zamolila navijače i medije za razumijevanje i naglasila da neće biti objavljeni nikakvi medicinski detalji o liječenju i procesu oporavka osim onih koji su danas podijeljeni javnosti.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!