NaslovnicaVijestiNogometaš Granade suočava se s pravosudnim postupkom zbog skandaloznih poruka o Palestincima

Nogometaš Granade suočava se s pravosudnim postupkom zbog skandaloznih poruka o Palestincima

Nogometaš Granade Sean Weissman dobio je poziv od pokrajinskog tužiteljstva u Španjolskoj zbog kontroverznih poruka koje je objavio na društvenim mrežama. Izraelski igrač izazvao je zgražanje javnosti zbog nekoliko objava koje su uslijedile nakon oružanog sukoba između Izraela i Palestine, što je rezultiralo tužbom grupe Palestinaca koji već nekoliko godina žive u Granadi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Smatramo da postoje indicije da se radi o zločinu iz mržnje, kako zbog te poruke, tako i zbog sadržaja onih koje nogometaš širi na društvenim mrežama”, stoji u priopćenju tužitelja. Dodali su kako Weissmanovi komentari samo dodatno stvaraju mržnju i razbijaju suživot.

Weissman je u svojim porukama pozvao na “ubijanje Paletinaca”, na “Božju osvetu” Izraelaca i na “bacanje 200 tona bombi na Gazu”.

Španjolski izvori prenose da je Weissman brzo obrisao svoje poruke, pokazavši svijest o pogrešci i izrazivši želju da okrene novi list.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!