NaslovnicaVijestiNogometaš Herthe prekršio pravilo o zabrani proslave golova

Nogometaš Herthe prekršio pravilo o zabrani proslave golova

Nogometaš Herthe prekršio je pravilo o zabrani proslave golova, ali njemačka nogometna liga potvrdila je da igrači neće snositi sankcije za “sporne” proslave, odnosno za nepoštovanje socijalne distance.

Njemačka nogometna liga (DFL) potvrdila je da igrači neće biti kažnjavani ukoliko ne poštuju socijalnu distancu dok slave golove.

Pitanje se nametnulo kada je nogometaš Herthe Dedryck Boyata poljubio suigrača Marka Grujića tokom duela sa Hoffenheimom, koji je tim iz Berlina dobio sa 3:0.

Ostali strijelci držali su se na distanci, neki su se samo pozdravili laktovima.

“Proslave golova nisu dio dokumenta koji je dodat DFL pravilniku. Kada je riječ o proslavama, samo je dat savjet kao dodatak cijelom konceptu organizacije natjecanja u novim uvjetima, zato neće biti sankcija“, kaže portparol DFL.

Trener Herte Bruno Labbadia debitirao je trijumfom i stao je u odbranu svojih igrača.

“Proslava golova je dio nogometa. Toliko smo često testirani, mislim da to može da se dozvoli, bila bi šteta da je suprotno. Nadam se da ljudi razumiju, samo je preporuka DFL da se suzdržimo. Dobili smo negativne rezultate šest puta, najskorije u petak. Emocije su dio igre, u suprotnom ne treba da je igramo“, rekao je Labbadia.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!