NaslovnicaVijestiNogometaš iz Francuske ponovo uhapšen zbog masturbiranja u javnosti!

Nogometaš iz Francuske ponovo uhapšen zbog masturbiranja u javnosti!

Nogometaš Ligue 1 Farid El Melali je priveden zbog drugog navoda o nepristojnom izlaganju.

Nogometaš iz Francuske

Nakon što je već optužen za seksualno izlaganje nakon pritužbe koja je izbila u svibnju, krilni igrač Angersa optužen je za još dva slična kaznena djela, a lokalne vlasti su ga dovele na ispitivanje, piše Ouest France.

23-godišnjak je proveo vrijeme u policijskom pritvoru u srijedu ujutro, prije nego što se vratio na popodnevni trening.

Njegov odvjetnik rekao je Ouest-Franceu da njegov klijent ‘ponavlja najiskrenije izvinjenje ženama koje je možda uznemirio zbog njegovog neprimjernog ponašanja.”

Alžirski internacionalac se već nalazio pred sudom zbog prvog stupnja navodne javne nepristojnosti.

Objavljeno je da je El Melali viđen kako masturbira u dvorištu svog stambenog bloka dok je gledao ženu koja živi u prizemlju.

Nagovijestio je da mislio da je sam u dvorištu.

Susjedi žene su alarmirali policiju nakon incidenta, a loklana policija je tada uhvatila bivšeg igrača Paradoua.

Daljna istraga naređena je nakon drugog slučaja u kojem se El Malali izložio istoj žrtvi, s tim da će nogometaš sada biti na sudu 25. kolovoza.

Predsjednik Angersa Fabrice Favetto-Bon izdao je izjavu koja glasi: “Vjerujemo da smo po tom pitanju već dali izjave. Čuli smo izvinjenje igrača.”

“Očito je da takav tip ponašanja, do odluke sudova, nije u skladu sa klupskim vrijednostima i našim zahtjevima igrača da budu primjerni. Proces je u tijeku.”

El Melali mogao bi završiti sa jednogodišnjom kaznom zatvora i novčanom kaznom u iznosu od 15.000 eura, dok se također suočava sa potencijalnom kaznom svog kluba i možda će mu ugovor biti raskinut.

El Melali pridružio se Angersu u kolovozu 2018. godine i tek nedavno potpisao novo produženje ugovora sa svojim poslodavcima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!