NaslovnicaVijestiNogometaš Liverpoola Virgil van Dijk iznenadio sve: On je za mene jedan...

Nogometaš Liverpoola Virgil van Dijk iznenadio sve: On je za mene jedan od najboljih defanzivac na svijetu!

Prošlogodišnji najbolji branič na svijetu prema izboru UEFA-e,  Nizozemac Virgil van Dijk priznao je da već dugo prati i da je oduševljen razvojem braniča koji se etablirao u dresu Bayerna iz Minhena.

Van Dijk otkrio

Virgil van Dijk, najbolji igrač prošlogodišnje sezone prema izboru UEFA-e, pomno prati ostale igrače na svom položaju, a nakon kvalifikacijske utakmice protiv Njemačke, uputio je posebnu pohvalu za sjajnog braniča Bayerna iz Münchena Niklasa Sulea, koji je trenutno jedan od najboljih središnjih braniča u Njemačkoj a za van Dijka jedan od najboljih na svijetu.

OTKRIVENI DETALJI UGOVORA: Evo koliko Matthijs de Ligt zarađuje u Juventusu!

“Dugo pratim nastupe i partije Sulea. Igrao sam protiv njega nekoliko puta i on je nesumnjivo vrlo talentiran defanzivac. Pred njim je izvanredna karijera. Već sada je član velikog kluba, jednog od najvećih na svijetu i jedan je od stubova odbrane u Bayernu”, rekao je sjajni Nizozemac koji je kako u dresu nizozemske reprezentacije tako i Liverpoolom dresu u dva meča izlazio kao pobjednik protiv Sulea.

Niklas Sule je jedini defanzivac koji ima zacementiran položaj u Bayernu, a stoperski par u ovoj sezoni sa njim bi trebao činiti Lucas Hernandez, pridošlica iz Atletica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!