NaslovnicaVijestiNogometaš Manchester Cityja bez kluba, ne želi ga ni West Ham

Nogometaš Manchester Cityja bez kluba, ne želi ga ni West Ham

Nogometaš Manchester Cityja ostao je bez kluba, pošto “Građani” ne žele da produže ugovor sa njim, a ne želi ga ni Pellegrinov West Ham.

Manuel Pellegrini nema namjeru da u svoj tim dovede Yaya Tourea jer vjeruje da je ekipa koju vodi kompletna i bez njegovog dolaska.

Tridesetpetogodišnji Yaya Toure tako je ostao slobodan igrač nakon što je postalo poznato da ga ni Manchester City ne želi više u svom timu.

Sve su veće šanse da će Toure ostati bez toliko željenog novog angažmana u Premier ligi.

Toureov agent Dimitri Seluk nedavno je izjavio da bi se njegov klijent rado “pridružio nekom ambicioznom timu i za platu od jedne funte tjedno”, ali čini se da trenutno niko nije zainteresovan da ga dovede u svoj tim u ovom trenutku.

“Ovo je tim koji želim da vodim ove sezone. Mislim da nam niko više nije potreban u ovom trenutku”, jasno je poručio Pellegrini.

Sigurno ima navijača koji se ne bi složili sa tim nakon poraza od Liverpoola u prvom kolu, ali pred “Čekićarima” je svakako mnogo posla sa novim iskusnim menadžerom.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!