NaslovnicaVijestiNogometaš Nice spašen nakon što je prijetio da će skočiti s mosta...

Nogometaš Nice spašen nakon što je prijetio da će skočiti s mosta visokog 100 metara

Nogometaš Nice Alexis Beka Beka spašen je nakon što je prijetio da će počiniti samoubojstvo skokom s vijadukta Magnan na autoputu A8. Ovu informaciju potvrdili su francuski mediji, ističući da su vatrogasci intervenirali i evakuirali ga na sigurno, nakon čega je prebačen u bolnicu nakon tri i pol sata pregovora.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Most je bio oko 100 metara iznad zemlje, a Beka Beka je stajao na rubu prijeteći da će skočiti. Na mjesto događaja upućene su ekipe hitne pomoći i žandarmerije.

Nica je odmah otkazala sve medijske aktivnosti koje su bile planirane za današnji dan, a na mjesto gdje se nalazio Beka Beka poslali su i psihologa koji je, kako se izvještava, odigrao ključnu ulogu u spašavanju. Prema prvim informacijama, nogometaš je nedavno prekinuo vezu s djevojkom zbog čega je spremao radikalan potez. No, srećom, tragedija je izbjegnuta.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!