NaslovnicaVijestiNogometaš Reala izazvao politički skandal pa se rasplakao i pravdao

Nogometaš Reala izazvao politički skandal pa se rasplakao i pravdao

Federico Valverde našao se na udaru urugvajske javnosti nakon što je napravio nesvakidašnji kiks, a nakon svega uputio je i javnu ispriku.

Naime, na utakmici Urugvaja i Paname izbjegao je fotografiranje s predsjednikom Urugvaja Luisom Lacalleom Pouom jer se izdvojio ispred grupne fotografije i namještao štucne u pozadini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mnogi su u Urugvaju to shvatili kao političku poruku, zbog čega je veznjak Reala dobio žestoke kritike.

“Nisam prije govorio jer sam mislio da ne moram objašnjavati svoje postupke na nogometnom terenu, ali nakon nekoliko dana i puno kritika, osjećam se dužnim sjesti i napisati ovo sa suzama u očima. Uvijek sam bio skromna osoba, nikad nisam povisio ton i nikad nisam imao problema s bilo kim. Kad god mogu, pokušavam ostati neprimijećen iz jednog jednostavnog razloga: živim samo za nogomet.

Ovaj put me nogomet izigrao. Istina je da sam se istezao. Istina je da sam namještao štucne, ali istina je i da nisam obraćao pažnju u trenutku kada je nastala fotografija. Razmišljao sam o igri i moja je glava samo htjela igrati nogomet. Napustio sam Urugvaj kao dijete, ali nikad nisam zaboravio gdje sam rođen. Volim svoju zemlju i zato znam da zaslužuje moju ispriku.

Ispričavam se onima koji misle da ne poštujem predsjednika. Ispričavam se onima koji misle da ne poštujem našu zastavu. Ispričavam se onima koji su uvrijeđeni i misle da zauzimam politički stav. Ispričavam se i zahvaljujem”, napisao je Valverede.

Ovaj 23-godišnjak igrač je Real Madrida od 2016. godine, a jednu je sezonu proveo na posudbi u Deportivo La Coruni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!