NaslovnicaVijestiNogometaš u tajnosti oženio ljubav iz tinejdžerskih dana, roditelji obaviješteni samo SMS-om

Nogometaš u tajnosti oženio ljubav iz tinejdžerskih dana, roditelji obaviješteni samo SMS-om

Često kritizirani branič Manchester Uniteda Harry Maguire u tajnosti se oženio svojom odabranicom Fern Hawkins.

Maguire je uzeo nekoliko slobodnih dana u Manchester Unitedu kako bi se oženio dugogodišnjom partnericom Fern Hawkins s kojom ima dvije kćeri Lillie Saint i Piper Rose.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jučer je Maguire tajno oženio Fern a nitko nije znao za ovu odluku. Kako prenosi Mirror, na svečanosti su bili samo roditelji zaljubljenog para, a za to su doznali SMS-om tek ujutro.

Ceremonija se održala u matičnom uredu u Creweu gdje je Maguire stigao nakon prvog treninga poslije pauze koju mu je dopustio trener Ralf Rangnick u Manchester Unitedu.

Par također planira napraviti zabavu, ali tijekom ljeta u Francuskoj nakon što završi sezona engleskog nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!