NaslovnicaVijestiNogometaš Uniteda u snu doživio infarkt, spasila ga djevojka

Nogometaš Uniteda u snu doživio infarkt, spasila ga djevojka

Adam Dodd, kapetan sjevernoligaškog nogometnog kluba United of Manchester, doživio je srčani zastoj. Da nije bilo djevojke koja je s njim bila u krevetu, danas vjerojatno ne bi bio živ.

Adam Dodd je sada u otvorenom pismu napisanom navijačima FC United of Manchester objasnio da su reakcija njegove djevojke i brza intervencija liječnika koji su mu ugradili automatski defibrilator, kao i Christianu Eriksenu, spasili život.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dodd je rekao da su njegovu djevojku probudili zvukovi koje je proizvodio tijekom srčanog zastoja.

“Trećeg lipnja život mi se okrenuo naglavačke. Otišao sam normalno spavati s djevojkom. Srce mi je stalo i umirao sam. Srećom, čula je moje dahtanje i pozvala hitnu pomoć i izvršila CPR dok hitna nije stigla 16 minuta kasnije.

Da nisam dobio ovaj CPR, umro bih ili bi mi mozak umro. Šanse da preživim izvanbolnički srčani zastoj su tri posto, rekao je Dodd.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!