NaslovnicaVijestiNogometaši Barce će biti podvrgnuti testu na koronavirus

Nogometaši Barce će biti podvrgnuti testu na koronavirus

Nogometaši Barce će biti podvrgnuti testu na koronavirus uoči ulaska u Italiju i utakmice protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka.

Nogometaši Barcelone biće testirani na koronavirus uoči ulaska u Italiju, na utakmicu protiv Napolija u Ligi prvaka, prenijeli su danas španjolski mediji.

Ekipa Barcelone u ponedjeljak putuje u Italiju, uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka na stadionu San Paolo u Napulju. Kako je prenio As, ekspedicija Barcelone biće testirana na novi virus, poslije sve većeg broja zaraženih u Italiji.

Testiranje će uključivati prolazak kroz sobu za proveru tjelesne temperature, a na dalje testove biće poslati oni koji budu imali povišenu temperaturu ili groznicu. Očekuje se da će španjolska ekipa normalno trenirati u ponedeljak, a klub će biti na vezi sa Napolijem i italijanskim vlastima o situaciji.

U Italiji je registrovano više od 100 slučajeva novog koronavirusa, prije svega u sjevernom delu zemlje. U Napulju nije prijavljen nijedan slučaj. U subotu su odložene 42 utakmice u amaterskim ligama, kao i utakmica Ascoli – Cremonese u Serie B.

Nogometni savez Italije odložio je četiri utakmice u Serie A, zakazane za danas, nakon smrti dvije osobe zaražene koronavirusom. Italijanske vlasti u izolaciju su stavile više područja u Lombardiji i Venetu.

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između Napolija i Barcelone igra se u utorak od 21.00h.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!