NaslovnicaVijestiNogometaši zabrinuti zbog Fabrizija Corone, najavljuje i otkrivanje identiteta nekoliko gay igrača

Nogometaši zabrinuti zbog Fabrizija Corone, najavljuje i otkrivanje identiteta nekoliko gay igrača

Fabrizio Corona je talijanski insajder, model i fotograf po zanimanju, a nedavno je privukao pažnju nogometne javnosti otkrivši imena igrača koji su bili umiješani u klađenje. Talijanski nogometaši Nicolo Fagioli, Nicolo Zaniolo i Sandro Tonali su se našli u problemima jer ih je Corona prozvao zbog klađenja, a on tek planira uzdrmati nogometni svijet.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Slavni insajder najavio je da će uskoro otkriti identitete nekih gay nogometaša, što je izazvalo zabrinutost među mnogima u europskom nogometu. Stekao je ugled prije više od 20 godina objavljujući ekskluzivne slike poznatih nogometaša, ali i slavnih ličnosti.

Dobio je brojne tužbe, a na kraju je osuđen na tri godine i osam mjeseci zatvora zbog iznude. Knjigu pod nazivom “Moj Zatvor” napisao je iza rešetaka i detaljno opisao svoje iskustvo primanja novca od poznatih osoba u zamjenu za različite usluge.

Također su postojali verbalni sukobi između njega i poznatih nogometaša kao što su Francesco Coco, David Trezeguet, Adrian, Alberto Gilardino, te Marcelo Brozović.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!