NaslovnicaVijestiNogometna reprezentacija BiH više neće igrati u Zenici, u otvorenom pismu otkrili...

Nogometna reprezentacija BiH više neće igrati u Zenici, u otvorenom pismu otkrili i razlog

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine najčešće je svoje domaće utakmice igrala u Zenici, na stadionu Bilino polje, međutim ta praksa bi se mogla promijeniti nakon priopćenja iz Nogometnog saveza BiH.

Igrači nogometne reprezentacije BiH doživjeli su salvu uvreda tijekom utakmice Lige nacija između BiH i Nizozemske (0-0) upravo u Zenici, to je presudan momenat zbog kojeg su iz NSBIH odlučiti da više do daljnjega neće igrati u Zenici.

“Mučno je bilo svjedočiti salvama uvreda, slušajući vulgarnosti upućene predsjedniku i našem Savezu tijekom cijelog prvog poluvremena, što je vama neprilično i navesti u pisanoj formi. Riječi koje su pojedinci koristili zorno potvrđuju spoznaju da više nismo dobrodošli u Zenicu. Tjeraju nas, psuju nas, vrijeđaju nas, diraju u naše obitelji i ljudsko dostojanstvo, a sve je to vrlo dobro pripremljeno rukom „dirigenta“ koji je dobro uvježbao svoj orkestar za ovu priliku”, stoji u otvorenom pismu tajnika Saveza Adnana Džemidžića upućenom gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću.

Prije utakmice protiv Nizozemske, navijačka skupina bosanskohercegovačke reprezentacije, popularni BH Fanaticosi su razvili transparent u kojem žestoko kritiziraju odnos reprezentativaca prema njima.

“120 minuta podrške, vi nama leđa okrenuste, obraz igrača = poštovati navijača.”, stajalo je na transparentu.

Ovim transparentom, BH Fanaticosi aludiraju na situaciju nakon ispadanja od Sjeverne Irske u doigravanju za Euro, kada je BiH ispala na penale. Igrači su napustili teren, bez da su pozdravili najvjernije navijače reprezentacije, iako su ih navijači sa sjeverne tribine stadiona Grbavica pozivali da to učine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!