NaslovnicaVijestiNOGOMETNA ROMANTIKA: Zaboravljeni Giuseppe Rossi dobio neočekivanu priliku!

NOGOMETNA ROMANTIKA: Zaboravljeni Giuseppe Rossi dobio neočekivanu priliku!

Nekada odlični talijanski napadač Giuseppe Rossi, kojem je karijera na vrhuncu snage potpuno uništena od brojnih ozljeda, možda će otvoriti još jedno uzbudljivo poglavlje u njegovoj burnoj karijeri.

Ako im je uspijelo jednom, zašto ne bi i drugi put. Španjolski Villarreal pozvao je veterana Santiaga Cazorloa u svoju momčad prije godinu dana, s kojim niti jedan ozbiljni klub nije želio riskirati nakon što je zadobio kronične ozljede. Villarreal mu je dao priliku, nedugo zatim, potpisao je ugovor s njim, a danas je Cazorla važan član tima, a sada i član španjolske reprezentacije.

Villarreal je sada odlučio ponoviti proces, te opet pokušavaju oživjeti karijeru igrača koji je najbolje godine karijere proveo u “Žutoj podmornici”.

Talijanski napadač Giuseppe Rossi bio je član Villarreala između 2007. i 2013. godine, a na vrhuncu snage čak je smatran jednim od najboljih napadača španjolskog prvenstva, postigavši ​​32 gola u sezoni 2010/11. Tada se govorilo da će nakon kraja sezone preći u Barcelonu, ali sve je to palo u vodu krajem listopada 2011. kada je pokidao križne ligamente na Santiago Bernabeu.

Nedavno je bio član Genoe, a u Villarreal dolazi kao slobodan agent, koji će se morati dokazati na treningu da pokaže zaslužuje li profesionalni ugovor poput Cazorle.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!