NaslovnicaVijestiU nogometnoj 2020/21 sezoni imat ćemo pregršt novih dresova, evo najboljih

U nogometnoj 2020/21 sezoni imat ćemo pregršt novih dresova, evo najboljih

Ugledni portal Footy Headlines uoči svake nogometne sezone prije svih izbaci kakve će dresove klubovi imati u predsojećoj sezoni. Za sledeću sezonu, 2020/2021. već je ‘procurilo’ dosta informacija i fotografija o novoj opremi najvećih europskih nogometnih klubova. U nastavku teksta pogledajte one koji su se nama najviše svidjeli.

Arsenal – domaći dres za narednu sezonu

Adidas se poturdio dizajnirati lijep dres za Topnike. Domaći dres u novoj sezoni bit će jednostavan sa crvenim šarama, a Emirates ostaje najuočljiviji sponzor, dok će i naredne sezone na lijevom rukavu biti sponzor turistička organizacija Ruande.

FC Barcelona – domaći dres za novu sezonu

Barça koja ima basnoslovan ugovor sa američkim proizvođačem sportske opreme Nikeom u novoj sezoni imat će jednostavan domaći dres sa zlatnim linijama koje razdvajaju crvene i plave linije.

Bayern – gostojući dres za novu sezonu

Krajnje jednostavan Adidasov dres za njemačkog prvaka u novoj sezoni za nas je jedan od najljepših. Narandžasti grb Bayerna sa četiri zvijezde, adidas logo i Deutsche Telecom logo su itekako uočljivi u ovoj kombinaciji.

Borussia Dortmund – domaći dres za novu sezonu

Puma je spremila odličan dres za klub iz Dortmunda. Kombinacija žute i crne je vjerojatno jedna od najljepših u svijetu nogometa, a dres sa ovim crnim šarama izgleda prelijepo.

Manchester City – gostujući dres za novu sezonu

Još jedan dres iz Pume. Građani će imati lijep gostujući dres sa obrisima arhitekture, a boja grba, Etihad loga i znaka Pume je izuzetno privlačna.

Juventus – treći dres za novu sezonu

Pomalo neobičan treći dres za italijanskog prvaka. Kombinacija crne i narandžaste boje iznenadila je mnoge navijače Stare dame.

Marseille – gostojući dres za novu sezonu

Francuski klub Marseille već par sezona unazad ima najljepše dresova. Nisu razočarali ni ovaj put, a nama se najviše svidio gostujući dres za novu sezonu.

PSG – treći dres za novu sezonu

Prvaku Francuske, PSG-u i u novoj sezoni treći dres radit će poznati sportski brend Air Jordan. Ovakav dres izazvao je dosta komentara na društvenim mrežama, a nama se dopada.

Real Madrid – gostujući dres za novu sezonu

Kraljevski klub u sledećoj sezoni imat će gostujući dres u varijanti roza boje, sa veoma uočljivim crnim grbom. Odluka za fluorescentnu boju kod gostujućeg dresa ne treba iznenaditi s obzirom da je ovosezonski treći dres madridskog kluba u svijetloj zelenoj boji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!