NaslovnicaVijestiNORVEŽANIN SVE ISPLANIRAO: Norvežanin već odlučio tko će mu igrati protiv PSG-a,...

NORVEŽANIN SVE ISPLANIRAO: Norvežanin već odlučio tko će mu igrati protiv PSG-a, Chelseaja i Liverpoola!

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer priznao je kako je već odlučio tko će mu igrati na predstojećim odlučujućim utakmicama protiv Paris Saint-Germaina, Chelseaja i Liverpoola.

Solskjaer odlučio tko igra protiv PSG-a

‘Crvene vragove’ u ovom mjesecu očekuju utakmice u tri različita takmičenja, od kojih će neke biti jako iscrpljujuće, a norveški stručnjak ništa ne prepušta slučaju, te je već donio odluku kome će dati priliku.

Kako kaže, donošenje odluka unaprijed je ‘pokupio’ od nekadašnjeg šefa Sir Alexa Fergusona. Naime, rekao je: “Sir Alex Ferguson je uvijek bio takav, kao i ja u Moldeu. Planirate unaprijer, i već sam isplanirao tko će igrati tokom cijelog mjeseca. Naravno, to će zavisiti i od njihove forme, ali manje-više sam izabrao svoj tim.”

“Potrebni su vam različiti načini na koje ćete pobjeđivati, te morate birati igrače koji će najviše ponuditi protiv određenog tima. Golovi se postižu iz kontranapada, prekida i pronalaska prostora kada se protivnik povuče, tako da su potrebna ta tri aspekta.”

Od njegovog dolaska na Old Trafford, United briljira u svim takmičenjima. Ono što je najviše privuklo pažnju nogometne javnosti je to kako se znatno poboljšala forma Victora Lindelofa i Paula Pogbe, kao i Marcusa Rashforda, koji mu je prvi izbor u vrhu napada. 21-godišnjak pruža znatno bolje nastupe na toj poziciji, nego na krilnim pozicijama ranije u sezoni. Pogba također konačno pokazuje za što je sposoban, te je vjerovatno najbolji igrač kluba u posljednja dva mjeseca. Njih u subotu očekuje susret protiv Fulhama u Premier ligi, nakon čega slijede tri derbija, PSG u osmini finala Lige prvaka, Chelsea u FA Kupu, te Liverpool u ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!