NaslovnicaVijestiNOVA EPIZODA NESTAŠNOG ROONEYA: Uhvaćen na djelu sa drugom ženom - Supruga...

NOVA EPIZODA NESTAŠNOG ROONEYA: Uhvaćen na djelu sa drugom ženom – Supruga ga moli da raskine ugovor sa DC Unitedom!

Idemo u novu epizodu nestašnog Rooneya. Izgleda da budući asistent menadžera Derbya i bivši Unitedovac nije prestao sa nestašlucima, uprkos tome što je ušao u godine.

NOVA EPIZODA

Nakon što je uspješno igrao u Engleskoj, pa zatim otišao u SAD, gdje trenutno nastupa za DC United, Wayne Rooney ima bračnu krizu i sada je uhvaćen sa drugom ženom što ne dolikuje profesionalcu, no to ga nije spriječilo da je odvede u hotel.

The Sun navodi kako je nogometaš DC Uniteda uhvaćen u hotelu sa brinetom, nakon što se ludo provodio sa njom u nekom klubu.

Cijeli skandal je naravno ubrzo stigao do Rooneyeve supruge koja je odmah otišla u SAD tražeći odgovore od njega.

Rosenborg – Dinamo Zagreb: ‘Modri’ na korak do grupne faze Lige prvaka!

“Coleen je poludjela zbog Waynea, jer je on opet toliko glup. Ona je svjesna toga da mu se djevojke bacaju oko vrata i molila ga je da se kloni takvih nevolja. Ali Wayneu bude dosadno i on uradi ovako nešto,” stoji u anonimnom izvješću.

Coleen je navodno tražila od supruga Waynea da raskine ugovor sa DC Unitedom i dođe u Englesku gdje ga čeka novi angažman u Derbyju. Kako samo neprofesionalno od Wayne Rooneya.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!