NaslovnicaVijestiNova kazna za Juventus? Kako bi to moglo utjecati na njihovu poziciju...

Nova kazna za Juventus? Kako bi to moglo utjecati na njihovu poziciju u ligi?

U talijanskoj nogometnoj ligi Serie A, Juventus se trenutno nalazi na drugom mjestu s osvojenih 66 bodova. Iako se tim trenutno bori za plasman u Ligu prvaka, konkurencija u obliku Lazija, Intera, Milana, Rome i Atalante može otežati njihov put. Dodatno, Juventus bi mogao biti isključen iz Lige prvaka zbog nove kazne.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nogometni klub Juventus je nedavno dobio natrag 15 bodova koji su mu bili oduzeti zbog sumnjivih financijskih transakcija. Talijanski nogometni savez je prvobitno kaznio Juventus s 15 bodova, ali klub se žalio i postupak je vraćen na ponovno odlučivanje. Međutim, prema izvješćima, očekuje se da će Juventus biti ponovo kažnjen, ovaj put s devet bodova.

Ako se nova kazna potvrdi, momčad Massimiliana Allegrija, Juventus, neće imati priliku za plasman u Ligu prvaka putem prvenstva te će morati osvojiti Europa ligu kako bi se kvalificirala u to natjecanje. Podsjetimo, Juventus će u četvrtak igrati polufinale Europa lige protiv Seville gdje su favoriti sa kvotom 1.75 u bet365 kladionici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!