NaslovnicaVijestiNova i konačna cijena: Evo koliko novca Liverpool traži za Brazilca

Nova i konačna cijena: Evo koliko novca Liverpool traži za Brazilca

Liverpool će zatražiti 140 milijuna eura za Philippe Coutinha, izjavio je novinar Duncan Castles. Budućnost brazilskog igrača vjerojatno će biti pogođena intenzivnim špekulacijama u nadolazećim tjednima približavajući se zimskom prijelaznom roku.

Nova i konačna cijena

Coutinho je bio jako povezan sa prelaskom u Barcelonu na ljetnom prijelaznom roku, al i transfer se nije uspio ostvariti nakon što je Liverpool odbio poslovati sa španjolskim klubom.

Očekuje se da će biti dovoljno novih izvješća koja povezuju Coutinha sa prelaskom u Barcelonu 2018. godine, kako se nastavlja špekuliranje oko njegove budućnosti.

Međutim, novinar Castles tvrdi da je Coutinho sada ‘zabrinut’, jer bi Barcelona mogla odustati od njega zbog cijene koju je odredio Liverpool.

[su_no1forfootball]

Govoreći o podcastu Castles je rekao: “Liverpool i dalje traži 140 milijuna funti za njega.”

“Oni ne žele ići iznad 100 milijuna eura, uključujući i bonuse za Coutinha.”

“Dakle, javlja se nestašica i zabrinutost Coutinhove strane, jer on želi igrati za Barcelonu, a sada je pitanje da li će oni više poslati ponude za njega, jer je cijena zaista previsoka.”

Coutinho je postigao šest golova i napravio pet asistencija u 12 utakmica Premier lige do sada ove sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U međuvremenu, od Coutinha će se očekivati da će igrati za Liverpool u premierligaškoj akciji Boxing Day-a, gdje Redsi igraju protiv Swanseaja kod kuće.

Ekipa sa Merseysidea je završila na četvrtom mjestu Premier lige prošle sezone u prvoj sezoni Jurgen Kloppa na Anfieldu.

Coutinho je svoju karijeru započeo u Vasko de Gami i otkupljen je od strane Intera 2008. godine, dok je imao 16 godina. Tada je njegova naknada iznosila 4 milijuna eura.

Coutinho je ubrzo sazreo kao igrač pod novim trenerom i mnogi su govorili da je on budućnost Intera.

Debitovao je 27. kolovoza 2010. godine u sezoni 2011/12, nakon neuspješne borbe za mjesto u timu. Coutinho je poslan na pozajmicu u Espanyol.

Zatim se u Inter vratio 18. svibnja 2012. godine. Liverpool je platio 8.5 milijuna funti za Coutinha koji nije mogao odmah nastupiti zbog premalog broja internacionalnih nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!