NaslovnicaVijestiNova ljubav? Neymar pozvao jednu djevojku da ga dođe gledati na utakmici...

Nova ljubav? Neymar pozvao jednu djevojku da ga dođe gledati na utakmici protiv Betisa

Neymar ima ogroman broj ženskih prijatelja, a u nedjelju je napadač Barcelona ponovno privukao veliku pažnju nakon što je pozvao Jhennyju Andrade da ga dođe gledati na utakmici protiv Real Betisa. Ona mu je naposljetku i ispunila želju.

Jhenny, koja je također iz Brazila, bila je na ručku sa Neymarom i još 13 uzvanika u nedjelju, a sve to potvrđuje i fotografija koju je Neymar postavio na Instagram pred 38 milijuna pratitelja, baš kao i ona. Mnogi pretpostavljaju da bi Jhenny mogla biti buduća djevojka Neymara, no to će samo vrijeme reći.

Jhenny Andrade inače je UFC borkinja.

 

568710f92498a

568710df946c2

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!