NaslovnicaVijestiNova ozljeda Luke Modrića

Nova ozljeda Luke Modrića

Nakon što je napustio igru u susretu Reala i Malage, stigla je potvrda kako je Luka Modrić ozljeđen, te kako će pauzirati 5-6 tjedana. Modriću je stradalo koljeno nakon duela s igračem Malage, pa će tako propustiti utakmicu protiv Atletica u LP i završnicu sezone u Primeri. Veliki je ovo udarac za ambicije kraljeva i ogroman problem za Carla Ancelottija kako posložiti momčad.

Modrić

Podsjetimo Real je bez Modrića igrao veoma loše u tri mjeseca njegovog odsustva i prosuli su prednost u prvenstvu. Nakon njegovog povratka opet su uhvatili formu i počeli pobjeđivati, te su ga stručnjaci proglašavali ključnim igračem kraljevske momčadi.

Upravo zbog toga Ancelotti je forsirao Hrvatskog reprezentativca koji je odigrao preko 90% utakmica od povratka, pa se sada čuju komentari i optužbe, kako se s Modrićem nije bilo dovoljno oprezno prilikom njegovog povratka na teren.

Modrić će vjerojatno propustiti i ogled Hrvatske sa Italijom, iako se izbornik Kovač nada drukčijem scenariju.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!