NaslovnicaVijestiNova povreda Luke Modrića

Nova povreda Luke Modrića

Kako prenose španski mediji Luka Modrić će van terena biti dvije do tri sedmice.

povreda Luke Modrića

Modrić je povrijedio zadnju ložu u prvom poluvremenu protiv Bugarske, a nakon što je stigao u Madrid lječnici su potvrdili da će pazirati do kraja mjeseca.

povreda Luke Modrića

Rafa Benitez neće na Luku moći računati protiv Celte, Levanta, PSG-a, i možda Las Palmasa. Real protiv Las Palmasa igra 31. oktobra/listopada.

Prije Luke Modrića već je bilo povrijeđenih 13 igrača Reala od početka ove sezone. Nova povreda Luke Modrića zasigurno će utjecati na igru Real Madrida, a dali će suigrači moći nadomjestiti njegov izostanak ostaje za vidjeti.

BONUS

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!