NaslovnicaVijestiNOVA POZICIJA: Unai Emery otkrio na kojoj poziciji će Mesut Ozil igrati...

NOVA POZICIJA: Unai Emery otkrio na kojoj poziciji će Mesut Ozil igrati sljedeće sezone!

Trener Arsenala Unai Emery priznao je kako bi jedna od najvećih zvijezda njegovog novog tima Mesut Ozil mogao igrati na novoj poziciji sljedeće sezone, unatoč tome što je na svojoj prvoj pripremnoj utakmici od povratka sa Svjetskog prvenstva bio standardna desetka.

Mesut Ozil dobio novu poziciju

Njemački reprezentativac, koji iza sebe ima razočaravajuće Svjetsko prvenstvo, na kojem nije pokazao apsolutno ništa, danas se pridružio ostatku tima u Singapuru, te pogodio nakon samo 13 minuta igre u pobjedi protiv Paris Saint-Germaina rezultatom 5-1.

[su_bet365_100bonus]

On je utakmicu počeo na svojoj standardnoj poziciji, ispred dva povučena veznjaka, ali Emery je priznao kako razmišlja da ga koristi na krilnoj poziciji sljedeće sezone. U intervjuu nakon velike pobjede protiv svog bivšeg kluba, Emery je rekao: “Želimo dati Ozilu i našim igračima poziciju na kojoj se osjećaju najugodnije na terenu. Danas je počeo utakmicu kao desetka, sa Matteom Guendouzijem i Mohamedom Elnenyjem iza njega.”

“Međutim, Mesut također može igrati i desno, te se uvlačiti u sredinu terena, stvarajući tako prostor za desnog beka. Želimo za njega i ostale igrače pronaći pozicije na kojima najviše mogu iskoristiti svoj kvalitet. Mislim da smo u prvom poluvremenu danas igrali jako dobro, ali želim poboljšati ovaj presing. U drugom poluvremenu su se umorili, ali mladi igrači su nam vratili presing i dozvolili da mijenjamo pozicije i da igramo sa trojicom u veznom redu.”

[su_bonus]

Španjolski stručnjak je također odgovorio na pitanje tko bi mogao biti kapiten ‘Topnika’ sljedeće sezone, s obzirom da će sa terena još dugo vremena odsustvovati Laurent Koscielny, te da će Petr Čech vjerovatno biti rezerva novom pojačanju Berndu Leni. On je nagovijestio kako bi nekoliko igrača moglo biti rotirano kada je u pitanju kapitenska traka, ali i dodao kako je upravo Ozil jedan od kandidata.

“Mislim da on može preuzeti odgovornost kao kapiten, ali ne smijemo zaboraviti Koscielnog. Petr Čech i Aaron Ramsey su igrali kao kapiteni u prijateljskim utakmicama, a razmišljam i o još jednom igraču. Odluka nije donesena, kad ju donesem saznat ćete to.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!