NaslovnicaVijestiNova razmjena igrača između Barcelone i Juventusa?!

Nova razmjena igrača između Barcelone i Juventusa?!

Nedugo nakon transfera u kojem su klubove zamijenili Miralem Pjanić i Arthur Melo, na pomolu je nova razmjena igrača između Barcelone i Juventusa.

Barcelona i Juventus na putu su da dogovore novu razmjenu igrača, po kojoj će se Antoine Griezmann preseliti u Torino, a Douglas Costa i Adrien Rabiot u Kataloniju.

Samo nekoliko dana pošto su mjesta u dva kluba zamijenili Arthur i Miralem Pjanić, dobro obavješteni Sport javlja da Katalonci i “Stara dama” razmatraju još jednu takvu saradnju.

Griezmann ove sezone ne uspjeva da opravda cijenu od 120 miliona eura, koliko je prošlog ljeta plaćen Atleticu, a u posljednje vrijeme je izgubio i mjesto startera u Barci.

Na Nou Campu nisu zadovoljni učinkom francuskog napadača, pa bi se najradije odrekli njegovih usluga.

Na drugoj strani, ni Costa ni Rabiot ne igraju standardno u Juventusu. Brazilski krilni igrač i francuski vezista nisu po mjeri Maurizija Sarrija i u Torinu ne bi imali ništa protiv da ih puste.

Inače, Rabiot se svojevremeno i dovodio u vezu sa Barcelonom u vremenu dok je igrao za Paris Saint-Germain.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!