NaslovnicaVijestiNova sapunica na pomolu? Icardi tik pred dogovorom sa PSG-om ali šta...

Nova sapunica na pomolu? Icardi tik pred dogovorom sa PSG-om ali šta da se radi kada supruga ima drugačije planove!

Od dolaska u PSG sjajni argentinski napadač postigao je čak 12 golova u 15 utakmica te se savršeno uklopio u ekipu u kojoj Kylian Mbappe i Neymar drže uzde u napadu. Međutim, zbog svog čudnog i problematičnog karaktera, Icardi se još uvijek ne može fokusirati isključivo na igre. Izgleda da ga čeka još jedan transfer.

Prema pisanju Football Italia, PSG je zadovoljan posudbom pruženim partijama Icardija i spreman je platiti 70 milijuna eura Interu u siječnju za usluge sjajnog Argentinca. Ali njegova supruga, a ujedno i agentica Wanda Nara, intervenirala je, kako pišu talijanske novine, i želi da njen zaručnik i štićenik potpšu za drugog diva na starom kontinentu.

Klopp se zaljubio u nogometša Red Bull Salzburga: Liverpool na zimu kreće u lov po fenomenalnog nogometaša!

Jasno, naravno da se radi o Juventusu, koji je dugo u igri za Argentinca i kojem je ovo ljeto propao pokušaj da ga dovedu.

Wanda Nara trenutno je kamen spoticanja između klubova, a očekuje da će Juventus već u siječnju poslati ponudu Interovim čelnim ljudima, što bi još više rastužilo navijače Pariza s obzirom da bi se njihov trenutni fantastični trio Neymar-icardi-Mbappe mogao raspasti do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!