NaslovnicaVijestiNova zvijezda Juventusa: "Josip Iličić je najbolji nogometaš sa kojim sa igrao...

Nova zvijezda Juventusa: “Josip Iličić je najbolji nogometaš sa kojim sa igrao i jedan je od najboljih na svijetu”

Josip Iličić jedan je od najboljih nogometaša Serije A ove sezone i u ovom trenutnku jedan je od najboljih igrača na svijetu, zasigurno. Istina je da Iličić ima nadimak “stara mama”, ali kao igrač on je nešto sasvim drugo.

Mladi švedski vezni igrač makedonskih korijena Dejan Kuluševski bio je izuzetno tražena roba na transfer tržištu ove zime i na kraju je uspio da napravi veliki transfer. Atalanta ga je prodala za 35 milijuna eura, a odšteta bi se mogla povećati na čak 44 milijuna eura. Kupac je Juventus, a ko bi drugi i bio kada su u pitanju ovakvi transferi u Italiji.

Transfer glasine: Juve Brazilcem mjenja Higuaina, Barcelona dovodi novog Argentinca, do kada će trajati ljetni transfer rok?

Kuluševski je trenutno na posudbi u Parmi, gdje oduševljava svojim igrama i sigurno je ponjabolji igrač Parme bez obzira na svoju rosne godine.

“Josip Iličić je najbolji nogometaš s kojim sam igrao. Izuzetno je moćan. Bez sumnje je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Mnogo sam naučio od njega. Zovu ga “stara mama”, ali u stvarnosti on je sve samo ne star” rekao je Kuluševski, koji je za najteže protivnike koje je čuvao naveo Cristiana Ronalda i Douglasa Costu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!