NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve Brazilcem mjenja Higuaina, Barcelona dovodi novog Argentinca, do kada...

Transfer glasine: Juve Brazilcem mjenja Higuaina, Barcelona dovodi novog Argentinca, do kada će trajati ljetni transfer rok?

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Gabriel Jesus nagovara

Juventus je voljan zamijeniti Gonzala Higuaina s napadačem Manchester Cityja Gabrielom Jesusom, izvještava Calciomercato. Divovi iz Serie A vjeruju da se može postići dogovor s  Pepom Guardiolom koji bi trebao pustiti Brazilca da krene dalje. Higuain bi u međuvremenu trebao napustiti Torino a nova destinacija se spominje Francuska.

Pepe Reina o borbi sa koronavirusom: Kao da me je gazio kamion!

Engleska nogometna liga (EFL) razgovarala je o tome da sljedeći transfer rok bude otvoren do siječnja iduće godine, prenosi Mirror. S trenutnim transfer rokom koji će se otvoriti u srpnju te će trajati do 31. kolovoza bi mogao imati mnogo problema s obzirom na pandemiju koronavirusa. Zbog toga se razmatra da ljetni transfer rok potraje nešto duže.

Barcelona je postigla usmeni dogovor s napadačem Intera Lautarom Martinezom, prenosi Tuttosport. Čini se da argentinski napadač želi preći na Camp Nou a Barca sada mora još mora postići dogovor sa Starom damom oko visine obeštećenja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!