NaslovnicaVijestiPepe Reina o borbi sa koronavirusom: Kao da me je gazio kamion!

Pepe Reina o borbi sa koronavirusom: Kao da me je gazio kamion!

Španjolski čuvar mreže Pepe Reina govorio je o svojoj borbi sa koronavirusom, od kojeg se uspješno oporavio.

borbi sa koronavirusom

Iskusni golman Pepe Reina šokirao je javnost kada je objelodanio da je bolovao od koronavirusa, ali da za to nema pozitivan test jer se u Londonu, kada je on imao tegobe, niko nije testirao. Nekadašnji čuvar mreže Napolija, Liverpoola, Bayerna, Barcelone, Milana, danas na pozajmici u Aston Villi u ispovijesti za španjolski radio Cadena COPE govorio je o simptomima koje je nazvao strašnim i uporedio ih sa “gaženjem kamiona”.

“Prošlog tjedna sam imao sve simptome zaraze virusom COVID-19. Bilo je teških dana u kojima sam preduzimao svaku predostrožnost kako ne bih zarazio članove moje obitelji. Ovdje se ne testiraju i to može da bude veliki problem. Bilo je veoma teško. Osjećaj je bio kao da je kamion prelazio preko mene”, rekao je otac petoro djece.

Reina je rekao da prati dešavanja u Italiji i Španjolskoj i da je veoma potresno sve što se dešava, a potom se osvrnuo i na prioritete u ovim teškim vremenima:

“Pratim sve što se dešava i u Španjolskoj i u Italiji. Teška su vremena i svi smo zabrinuti. Ono što me najviše dotiče je što ljudi umiru bez mogućnosti da zadnji put vide svoje obitelji. Nogomet je u ovom trenutku sporedan, nije me briga kada ćemo da se vratimo na teren.”

“Ono što je važno je zdravlje, razumijem da su u pitanju veliki ekonomski interesi, ali isto je u svim biznisima. Ima smisla igrati bez publike, ali u svakom slučaju je ključno da se vratimo igranju tek kada postoje sve garancije da ćete to učiniti sigurno. Mi sportisti smo privilegovani igrači. Lako je meni u izolaciji, ali nije lako i onima koji žive u malim stanovima sa troje, četvoro djece ili roditeljima. Oni su heroji”, zaključio je španjolski čuvar mreže.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!