NaslovnicaVijestiNovaku Đokoviću opet odbijena viza. Bit će deportovan iz Australije

Novaku Đokoviću opet odbijena viza. Bit će deportovan iz Australije

Najbolji teniser na svijetu Novak Đokoviće je ponovo ostao bez vize za ulazak u Australiju nakon što mu ju je ministar imigracija Alex Hawke ukinuo. Novak sada ima pravo da se žali, a ako mu ta žalba bude odbijena, onda će biti deportovan iz zemlje.

To će biti težak udarac za Đokovića, s obzirom da neće moći obraniti naslov na svom najdržaem Grand Slamu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ministar imigracija Alex Hawke je poništio vizu nakon što je poručio da će iskoristiti svoju ovlast prema članku 133C(3) zakona o migracijama da bi poništio vizu na temelju zdravlja i dobrog reda i jer je to bilo u javnom interesu.

Ova odluka se čekala nekoliko dana, a Đokovićevo ime se u međuvremenu našlo u ždrijebu Australian Opena, gdje je bio prvi nositelj turnira, koji bi trebao početi 17. siječnja.

Podsjetimo da su Đokovića vlasni u Australiji zadržale pri slijetanju u državu. Uslijedilo je saslušanje na kojem mu je sudac Anthony Kelly ipak odobrio vizu. Međutim, Australija je imala još jednu polugu odlučivanja, gdje je ministar imigracije odlučio da je iskoristi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!