NaslovnicaVijestiNovi detalji suđenja Mendyju: Žrtvi prijetio otmicom, pokazivao joj spolovilo dok se...

Novi detalji suđenja Mendyju: Žrtvi prijetio otmicom, pokazivao joj spolovilo dok se tuširala

U Chesteru je jutros počelo suđenje francuskom nogometašu Benjaminu Mendyju, koji je optužen za seksualno zlostavljanje.

Branič Manchester Cityja Benjamin Mendy prijetio je da će oteti jednu od žena koje je navodno seksualno napastvovao tijekom noćnog izlaska. Istodobno, žrtva je na suđenju istaknula da joj je dok se tuširala pokazivao svoj penis.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prva od sedam žena koje lijevog beka žele vidjeti iza rešetaka progovorila je poroti o svojim iskustvima s Francuzom. Mendy je upoznao pomenutu žrtvu preko svoje prijateljice u Barceloni 2017. godine, a ona je sljedeće godine stigla u Englesku kako bi vidjela svoju prijateljicu i Mendyja. Grupa je otišla u noćni izlazak u dva kluba. Nakon jedne od zabava pozvao je djevojku u svoju kuću.

Sljedećeg jutra žena se tuširala u Mendyjevoj kući, a Mendy je ušao u sobu i pokušao je skinuti. Žena tvrdi da je Mendy tada skinuo bokserice i približio penis.

“Pokušala sam ga odmaknuti, ali on me nastavio gurati i prijetio otmicom. Skinuo je bokserice i privio penis uz mene. Govorio je: “Ne brini ništa”, prepričava svoja tragična iskustva i nastavlja:

“Rekao mi je i stvari poput ‘bojiš li se? Ne moraš se bojati’, rekla je tužiteljica, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendy nakon tuširanja bacio na krevet dok se ona pokušavala pokriti ručnikom, govoreći mu ‘stani’ i ‘ne’.

Mendy je optužen za djela koja je navodno počinio između 2018. i 2021., a tereti se u 10 točaka optužnice protiv sedam žena u dobi od 17 godina. Međutim, on poriče osam točaka optužnice za silovanje, jednu točku za seksualni napad i jednu točku za pokušaj silovanja.

Sudu je također rečeno da je pronalazio mnoge žene u noćnim klubovima Manchestera uz pomoć svog prijatelja Louisa Saha Matttuirea, kojem se također sudi optuženom za višestruka silovanja i seksualni napad.

Mendyju prijeti zatvorska kazna između pet i 20 godina, ali nije isključena ni doživotna robija. Suđenje će trajati oko 15 tjedana.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!