NaslovnicaVijestiNovi igrač Evertona priznao da ga je Mourinho htio dovesti u Chelsea

Novi igrač Evertona priznao da ga je Mourinho htio dovesti u Chelsea

Novo pojačanje Evertona Oumar Niasse priznao je da bi danas vjerovatno igrao u dresu Chelseaja da Jose Mourinho nije dobio otkaz prije početka prijelaznog roka.

Novi igrač Evertona priznao da ga je Mourinho htio dovesti u Chelsea

Senegalski napadač je za 13,5 miliona funti stigao na Goodison Park posljednjeg dana prijelaznog roka, nakon što je impresionirao trenera Roberta Martineza svojim nastupima za moskovski Lokomotiv u Europa ligi.

No, kako kaže Niasse, njegova forma je privukla pozornost i Josea Mourinha, koji ga je želio dovesti u zapadni London kako bi pomogao svom timu da spasi sezonu.

“Agent mi je rekao da je Mourinho bio zainteresovan”, rekao je Niasse za The Guardian, te nastavio: “Rekao je da Mourinho voli moj način igre i da me je pratio još dok sam igrao u Turskoj, za Akhisar Belediyespor.”

“Bio je jako zainteresovan za moju kupovinu u zimskom prijelaznom roku, ali onda je dobio otkaz u Chelseaju.”

Niasse je skupio tek tri nastupa za “Karamele” otkako je stigao iz Rusije, i sva tri puta je ulazio sa klupe, a razlog za to je nedovoljna fizička spremnost, kao i povreda zgloba, sa kojom se mučio i u bivšem klubu.

U porazu protiv West Hama rezultatom 3-2, Senegalac je ušao sa klupe i odigrao posljednjih 15-ak minuta, ali je nakon utakmice bio kritikovan od strane navijača. 25-godišnjak je ipak uvjeren da će pokazati svoju vrijednost kada dobije više prilika.

“Ja sam borac. Nogomet nije lak i kada potpišete profesionalni ugovor to znači da vas ljudi moraju poštovati jer ste postigli nešto. Čak i ako imate jednu jedinu kvalitetu, moraju vas poštovati.”

“Kada se osjećam vrlo dobro, kada osjećam da sam spreman za igru, navijači će sami vidjeti tko uvijek želi imati loptu, tko uvijek želi pobijediti, tko uvijek želi trčati.”

“Ovakav igrač je netko tko daje sve od sebe svaki put kada obuče dres svog kluba i kada izađe na teren. Ja ću se boriti da postanem takav igrač.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!