NaslovnicaVijestiNOVI KIKS - NOVI KRIVCI: Evo tko su glavni krivci Joseu Mourinhu...

NOVI KIKS – NOVI KRIVCI: Evo tko su glavni krivci Joseu Mourinhu zbog remija na gostovanju kod Southamptona!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon jučerašnjeg gostovanja njegovog tima kod Southamptona, kada je rezultat glasio 2-2, priznao je kako je isfrustriran igrom svojih veznjaka, koji su po njegovom mišljenju glavni krivci jer nisu uspjeli osvojiti sva tri boda.

Mourinhu veznjaci krivi za remi

Portugalski stručnjak je bio ‘primoran’ na pozicije centralnih defanzivaca staviti Nemanju Matića i Scotta McTominaya u kombinaciji sa Philom Jonesom, iako su obojica veznjaci. Međutim, oni ga nisu ni razočarali, već stvarni veznjaci, uključujući prije svih Paula Pogbu, koji nije stvorio dovoljno prilika za napadače Marcusa Rashforda i Romelua Lukakua.

Crveni vragovi su već nakon 20 minuta igre gubili 2-0, nakon što su golove postigli Stuart Armstrong i Cedric Soares, ali je ubrzo uslijedilo izjednačenje. Prvo je u 33. minuti gol za 2-1 postigao Romelu Lukaku, da bi samo šest minuta kasnije za 2-2 pogodio i Ander Herrera. Do kraja utakmice se taj rezultat nije mijenjao, a Mourinho je razočaran jer njegov tim nije uspio postići gol za pobjedu u drugom poluvremenu.

U intervjuu za BT Sport rekao je: “Izgubili smo toliko lopti u veznom redu, tako da nam je bilo jako teško da stvorimo prilike. Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg nismo pobijedili. Sve ono dobro, što smo uradili u posljednjih 15 ili 20 minuta prvog poluvremena je rezultat dobre tranzicije, dodavanja lopte u pravom trenutku, jednostavne igre, dobrog tempiranja. U drugom poluvremenu smo se vratili na dinamiku u kojoj gubimo previše lopti u veznom redu. Igrači ne shvaćaju da je jednostavnost genijalna, i pokušavaju uporno igrati komplicirani nogomet.”

Mourinho je i dodao kako je opuštenost, te nedovoljni presing njegovih igrača razlog za prvi primljeni gol: “Drugi gol je bio direktno iz slobodnog udarca, a prvi zbog toga što nismo radili dovoljno dobar presing na loptu, što je loše, bez obzira na sistem koji igramo. To ovisi o karakteristikama igrača, i uz dužno poštovanje, oni ih nemaju mnogo. Nemamo dovoljno takvih igrača koji rade presing svo vrijeme.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!