NaslovnicaVijestiNovi klub zakazao liječnički pregled za Cristiana Ronalda

Novi klub zakazao liječnički pregled za Cristiana Ronalda

Al-Nassr je zakazao liječnički pregled za Cristiana Ronalda, a šef kluba Marcelo Salazar potvrdio je da su u pregovorima s portugalskim nogometašem oko velikog ugovora.

Ronaldo navodno ima ponudu od 200 milijuna eura godišnje na stolu, a Al-Nassr je uvjeren da će se transfer dogoditi, čak je rezervirao liječnički pregled za Ronalda i smještaj za njegove predstavnike. Klub je optimističan da bi se posao mogao finalizirati do otvaranja siječanjskog prijelaznog roka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Klupski šef Salazar odbio je isključiti mogućnost dogovora.

“Ne smijem reći da ili ne. Pričekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, ovo su pregovori golemih razmjera, ne samo za klub, nego i za državu i za svjetski nogomet. Ono što mogu reći je da je Ronaldo jedan od najboljih u povijesti nogometa. Uvijek mi je bio primjer zbog volje koju pokazuje za pobjedom. A onda, kao portugalski građanin, uvijek sam ga podržavao”, rekao je za Flashscore.

Ronaldo je trenutno bez kluba nakon što je njegov ugovor s Manchester Unitedom raskinut nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!