NaslovnicaVijestiNovi menadžer Evertona: "Volio bi zadržati Barkleya, ali on je već rezervisan."

Novi menadžer Evertona: “Volio bi zadržati Barkleya, ali on je već rezervisan.”

Vjerojatno jedna od najpodcjenjenijih transfer saga prošlog ljeta je bila Ross Barkleyev odlazak sa Goodison Parka. Naposljetku je ostao, ali možda je već znao kamo će konačno otići?

Novi menadžer Evertona

U ljeto se očekivalo da će Ronald Koeman i Everton izgubiti ROss Barkleya, pogotovo kada su doveli Gylfi Sigurdssona, Davyja Klaassena i Wayne Rooneya da preuzmu ulogu broj 10 od Engleza.

Cijelo ljeto je bilo glasina o igraču koji je prošao sve akademije na Goodison Parku, a govorilo se da će otići u Chelsea ili Tottenham, pogotovo nakon što je ostalo samo godinu dana u njegovom ugovoru.

Baš kao što je izgledalo, on je trebao da izabere Antonio Contea za njegovog novog menadžera i Chelsea kao njegovu novu ekipu, on se povukao iz tog transfera i vratio se u Merseyside kako bi se oporavljao od ozljede.

[su_bonus]

23-godišnjak se još uvijek nije vratio, a u subotu je novi menadžer Sam Allardyce rekao za Sky Sports, da bi volio zadržati veznjaka, ali je nagovijestio da je Barkley već odlučio da ode.

“Volio bih misliti da možemo zadržati Barkleya, osim ako se netko već nije dogovorio sa njim. Nisam dovoljno upućen u te igre u te riječi i telefonske pozive, možda su ga već rezervisali.”

“Ako bismo mogli nagovoriti Ross Barkleya da ostane, onda nitko ne bi bio više oduševljen od mene. Bilo da je to mogućnost nisam siguran, za mene je najvažnije da ga ponovo vratimo u momčad i krenemo odatle.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Barkleyov ugovor se završava na kraju sezone i on je prethodno odbio potpisati novi ugovor za Everton i malo je vjerojatno da će ostati u ovoj momčadi, jer je Everton zaista vrlo loš ove sezone. Teško je zamisliti da će Barkley potpisati novi ugovor na Goodison Parku.

Vrativši se natrag na pobjedničke staze u prošlom kolu, novi bodovi su ih podigli na deseto mjesto na tabeli, ali njihov nedostatak golova će i dalje biti nešto oko čega se trebaju brinuti, kao i o formi Ashley Williamsa i ostatka njihove obrane.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!