NaslovnicaVijestiNovi napadač Tottenhama suspendiran zbog bacanja dimne bombe

Novi napadač Tottenhama suspendiran zbog bacanja dimne bombe

Brazilski napadač Richarlison suspendiran je na jednu utakmicu nakon što je prošle sezone, dok je bio član Evertona, bacio dimnu bombu na tribine tijekom proslave gola.

Novi napadač Tottenhama postigao je pobjednički pogodak za Everton u pobjedi protiv Chelseaja početkom svibnja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tijekom slavlja navijači su na teren ubacivali razne predmete, među kojima i dimnu bombu. Brazilac je uzeo u ruke dimnu bombu, pa njome mahao, a zatim je bacio na tribine.

Danas je Richarlison saznao kaznu za taj incident, koja iznosi suspenziju na jednu utakmicu i kaznu od 29 tisuća eura. Richarlison je prvog srpnja prešao iz Evertona u Tottenham za 50 milijuna eura odštete nakon četiri godine provedene u Evertonu.

Brazilac će zbog suspenzije propustiti otvaranje sezone protiv Southamptona 6. kolovoza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!