NaslovnicaVijestiNovi problem za Luku Jovića, završio u samoizolaciji!

Novi problem za Luku Jovića, završio u samoizolaciji!

Nema kraja problemima za Luku Jovića u Madridu – tek nakon što mu je Zinedine Zidane ukazao šansu (iako simboličnu) nakon dugo vremena, mladi napadač će morati da propusti ostatak sezone.

novi problem za Luku Jovića

Luka Jović, nogometaš Real Madrida otišao je u samoizolaciju zbog predostrožnosti nakon što je bio u kontaktu sa prijateljem koji je pozitivan na testu na koronavirus, objavili su u srijedu španjolski mediji.

Srbijanski napadač je bio negativan na testu na COVID-19, ali mora preduzeti mjere predostrožnosti koje su dio smjernica Vlade Španjolske u cilju sprečavanja širenja novog koronavirusa.

Jović sada vjerojatno neće trenirati i definitivno neće biti u konkurenciji za utakmice Real Madrida do kraja sezone, a Los Blancosi su sve bliže naslovu prvaka Španjolske.

Jović je travnju bio kažnjen u Srbiji zbog kršenja samoizolacije, a kasnije je snimljen kako se na bazenu zabavlja sa društvom u trenutku kada su u Španjolskoj bila zabranjena okupljanja.

Nakon problema sa koronavirusom, a potom i ozljede kosti na peti desne noge, reprezentativac Srbije je nakon dužeg vremena bio u sastavu “kraljevskog kluba”, pošto je u prošlom kolu La Lige zaigrao u posljednjim minutima u duelu protiv Athletic Bilbaa.

Real poslije 34 odigrana kola španjolske La Lige drži lidersku poziciju sa 77 bodova, jedan više od drugoplasirane Barcelone, koja ima i utakmicu više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!