NaslovnicaVijestiNovi problem sedam dana prije početka sezone: Cijela ekipa ide u dvosedmičnu...

Novi problem sedam dana prije početka sezone: Cijela ekipa ide u dvosedmičnu karantenu

Tjedan dana prije dugo očekivanog nastavka sezone, u Njemačkoj se pojavio praktičan i potencijalno velik problem. Ekipa iz druge Bundeslige poslala je cijeli tim na dvosedmičnu karantenu.

Poznat datum povratka

U Njemačkoj mnogi s velikim nestrpljenjem čekaj 16. svibnja, kada će se nakon pauze duže od dva mjeseca nastaviti sezona u prvoj i drugoj njemačkoj ligi. No ipak, čini se da neće sve ići glatko. Testovi na koronavirus u redovima drugoligaša Dynama Dresdena potvrdili su dva pozitivna slučaja, pa je uprava kluba odlučila poslati cijelo igračko osoblje na dvosedmičnu karantenu.

Kapiten Juventusa uzburkao javnost: Chiellini u svojoj autobiografiji izvrijeđao Maria Balotellija i otkrio čudnu stvar u vezi Felipe Mela

“Činjenica je da u naredne dvije sedmice nijedan član naše momčadi neće moći trenirati ili igrati utakmice”, rekkli su iz tabora Dymana, ​​čime je cijeli projekt pokretanja nogometa stavljen u prilično škakljiv položaj i nije jasno kako će se kompletna situacija odvijati.

“U posljednjih nekoliko tjedana uložili smo ogroman napor da ispunimo propisane zdravstvene i higijenske mjere. U redovitom smo kontaktu sa zdravstvenim ustanovama i savezom, a zajedno ćemo koordinirati sljedeće korake”, dodao je sportski direktor kluba Ralf Minge.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!