NaslovnicaVijestiNovi problemi za Juventus: Dužnosnici optuženi za prijevaru, Cristiano Ronaldo odbio doći...

Novi problemi za Juventus: Dužnosnici optuženi za prijevaru, Cristiano Ronaldo odbio doći na ispitivanje

Dužnosnici Juventusa ponovno će se pojaviti pred sudom gdje će im se sada suditi za lažiranje financijskog izvješća.

Za lažiranje izvještaja iz 2018., 2019. i 2020. godine optuženo je čak šesnaest dužnosnika, uključujući predsjednika Andreu Agnellija, dopredsjednika Pavela Nedveda i sportskog direktora Fabia Paraticija koji sada radi u Tottenhamu.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Sumnja se da je Juventus prihode stekao na nezakonit način, a navodi se i da su se nogometaši odrekli dijela prihoda za vrijeme koronavirusa, ali da to nije prikazano u izvješću.

Cristiano Ronaldo bio je pozvan na ispitivanje u tužiteljstvo, no Portugalac je odbio poziv. Navodi se i da je za Andreu Agnellija zatražen kućni pritvor, ali je i taj zahtjev odbijen.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!