NaslovnicaVijestiNovi raspored utakmica Hrvatske na turniru u Kairu objavljen: Provjerite nove termine

Novi raspored utakmica Hrvatske na turniru u Kairu objavljen: Provjerite nove termine

Na internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza objavljene su promjene termina i rasporeda turnira u Kairu na kojem sudjeluje i hrvatska reprezentacija. Polufinalna utakmica Hrvatske također je pomaknuta, kao i utakmice za prvo i treće mjesto.

“Hrvatska će polufinalnu utakmicu protiv Tunisa igrati 23. ožujka (umjesto najavljenog 22. ožujka) na stadionu Air Defense s početkom u 22 sata. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, igrat će se 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira. Pomaknuta je i utakmica za treće mjesto, koja je sada na rasporedu 26. ožujka u 22 sata po lokalnom vremenu (21:00 CET) na Cairo International stadionu, a finale će se igrati istog dana i u isto vrijeme na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira”, stoji u priopćenju HNS-a.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!