NaslovnicaVijestiNOVI REKORD SERGIO RAMOSA U REAL MADRIDU: Ovo je do sada uspio...

NOVI REKORD SERGIO RAMOSA U REAL MADRIDU: Ovo je do sada uspio samo Lionel Messi!

Sergio Ramos je postigao gol iz kaznenog udarca, gdje je pomogao Real Madridu da savlada Leganesa kod kuće u La Ligi.

NOVI REKORD

Nakon što je izvorno promašio penal, sudac je naredio Ramosu da ga ponovo izvede nakon što je vratar Leganesa izašao sa linije, a Španjolac je nekoliko trenutaka kasnije pretvorio ponovljeni udarac u gol.

Real je nastavio i pobijedio u tom meču sa 5-0, te su zatvorili jaz za liderima lige Barcelonom za jedan bod, sa golovima Hazarda, Benzeme, Kroosa i Rodryga, kao i Ramosa, pomažući Los Blancosima da uzmu sva tri boda.

Nakon gola protiv Leganesa, Ramos je sada postao prvi igrač od Lionel Messija koji je postigao u 16 uzastopnih sezona u La Ligi.

Ovaj podvig je impresivan za svakog igrača, no još impresivniji kada shvatite da je Ramos igrao kao branič cijelu svoju karijeru.

Iako je Španjolac tijekom godina pucao većinu penala i slobodnih udaraca, činjenica da je postigao barem po jedan gol u 16 sezona u La Ligi je apsolutno nevjerojatna.

Realu je sinoć bila potrebna pobjeda nakon poraza od Mallorce u La Ligi ranije ovog mjeseca, pogotovo nakon što je Barca i jučer pobijedila protiv Real Valladolida sa 5-1.

Izgleda da će se Real i Barca ponovo ove sezone boriti za titulu u La Ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!