NaslovnicaVijestiNovi rekordi za Ronalda i Real

Novi rekordi za Ronalda i Real

Real Madrid trenutno je u UAE-u gdje igra Svjetsko klupsko prvenstvo gdje su danas u polufinalu spomenutog natjecanja porazili momčad Al-Jazira te se nakon te pobjede kvalificirali u finale Svjetskog klupskog prvenstva. Real Madrid protiv Al-Jazire slavio je puno teže od očekivanog, no na kraju je ipak slavio i to rezultatom 1-2 u korist prvaka Europe.

Real je gubio 1-0, a dobili su i gol za 2-0, no primjena video tehnologije utjecala je na to da rezultat ostane 1-0. No nije to bilo izolirani slučaj korištenja VAR-a u ovoj utakmici. Također i Real Madridu poništena su dva gola u prvom dijelu utakmice. U prvom dijelu utakmice posebno se istaknuo golman domaće momčadi – Housani. Pratitelji Real Madrida na društvenim mrežama nisu mogli vjerovati o kakvom golmanu je riječ te su na twitteru išli toliko daleko da su ga već uspoređivali s Davidom De Geom.

Real Madrid na kraju je okrenuo utakmicu, gubili su 1-0, no na kraju su slavili rezultatom 1-2 i trener Zinedine Zidane može biti relativno zadovoljan. Golove za ‘kraljevski klub’ zabili su Cristiano Ronaldo i povratnik u momčad Gareth Bale.

Zanimljivo, Bale je u igru ušao u 81. minuti te je iste minute i postigao gol. Iako se na prvu činilo da je gol pripisan Cristianu Ronaldu jer se činilo kao da je dirnuo loptu, gol je ipak ostao pripisan Garethu Baleu koji je u tih 10-ak minuta na terenu pokazao neke zaista impresivne poteze.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ronaldo opet ruši rekorde

Cristiano Ronaldo definitivno je jedan od najboljih golgetera u povijesti ovog sporta i nije slučajno da je individualno najnagrađivaniji igrač u povijesti nogometa. Prošlog tjedna osvojio je svoju petu ‘Zlatnu loptu’ te se izjednačio s Leom Messijem, a činjenica da ima 5 ‘Zlatnih lopti’ govori dovoljno sama za sebe.

Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti Real Madrida, ali i Portugala. Dakle, dvije ekipe u kojima je proveo većinu svoje karijere. No, kada govorimo o natjecanjima, Cristiano je najbolji strijelac i asistent u povijesti Lige prvaka, ali i Europskih prvenstava.

Od danas Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac u povijesti Svjetskog klupskog prvenstva. 

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!