NaslovnicaVijestiNovi show Mamića: "J***m im svima mater, Dinamo danas vrijedi 300 miliona!"

Novi show Mamića: “J***m im svima mater, Dinamo danas vrijedi 300 miliona!”

Doskorašnji čelnik Dinama, Zdravko Mamić, koji je nedavno pravomoćno osuđen na šest i po godina zbog izvlačenja novca iz kluba sa Maksimira, te nanošenja štete državnom proračunu, ponovo je imao svoj nastup. Ovaj put je gostovao u emisiji Podcast Inkubator, gdje se u razgovoru dugom čak pet sati dotakao brojnih tema, a imao je šta da poruči svojim protivnicima, ali i najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću.

“Iz ljubavi prema klubu unosim sve igrače i unosim novac u Dinamo, Dinamo koji tad ne postoji i nalazi se pred stečajem. 20 godina kasnije sam kao progonjena zvijer, kao divlja svinja. Svaka fukara se nabaci blatom na mene i ispire usta sa mnom. J***m im svima mater. J***m im svima mater koji su ikad govorili o mom imenu to što su govorili o meni i koji su me procesuirali. Đubrad jedna, banda zločinačka”, rekao je u oštrom tonu i nastavio:

“Ima ih koliko hoćeš, svi oni koji me u javnom prostoru napadaju. J***m im svima mater u usta, đubrad jedna bezočna. Reći će Mamić puk’o, Mamić podivljao. Kako neću nakon kad se sjetim svega ovog što vam pričam. Nisam ja došao u Dinamo kao oni što bi banda sad htjela, kada o Dinamu priča cijeli svijet. Gdje ste bili mamu vam j***m kada Dinamo 2002. godine nije postojao sa milionima dugovanja. Koga sam ja oštetio, što sam uzeo raspadnuti leš u ruke? Bog je digao ruke od Dinama, svi su bježali od Dinama. Došao je Barišić, upumpavao je novac, zatim sam ja to preuzeo i napravili smo tim koji danas vrijedi namjanje 300 miliona eura”, istakao je Mamić.

“U nikakvim smo odnosima, ni dobrima ni lošima. Navijam za njega, on ništa nije postigao slučajno. Već 30 godina živi samo za nogomet, svi drugi u životu su mu suputnici, zbog toga zaslužuje naklon do poda.”

“Ono što ne razumijem je njegova šutnja, meni je to huljski, to nije muški. Ne razumijem kako nije u Zagrebu sazvao presicu, lupio po stolu i rekao, p***a vam materina, Mamić nije lopov”, dodao je Mamić, opisujući svoj ugovor koji je imao s Modrićem o dobivanju dijela novca od njegovih transfera.

“Ja sam se odrekao svojih budućih potraživanja, samoinicijativno sam raskinuo ugovor s Modrićem. Pogledajte što se onda dogodi, ja budem optužen, a jedini ugovor koji je postojao bio je između Modrića i Dinama” tvrdi Mamić.

‘Ti Modriću čija riječ ima težinu, umjesto da kažeš da tvoj drugi tata pati, Modriću, pa kako možeš spavati, Bog te j**o?”, opsovao je Mamić, napadajući najboljeg hrvatskog nogometaša.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!