NaslovnicaVijestiNovi skandal u Manchester Unitedu: Zvijezda optužena za obiteljsko nasilje, prijetio ubojstvom

Novi skandal u Manchester Unitedu: Zvijezda optužena za obiteljsko nasilje, prijetio ubojstvom

Nakon što se slegla prašina oko slučaja s Masonom Greenwoodom, Manchester United se suočava s novim problemima vezanim uz drugu veliku zvijezdu.

Riječ je o Brazilcu Antonyju, kojeg je bivša djevojka prijavila policiji u Sao Paulu zbog nekoliko slučajeva obiteljskog nasilja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Gabriela Cavallin, koja je s Brazilcem bila u vezi posljednjih godinu dana, optužila ga je za četiri odvojena incidenta, za što je navodno priložila dokaze.

Posljednji se dogodio 20. svibnja ove godine, a kako javlja ESPN, Cavallin je priložila materijalne dokaze da je bila zlostavljana. Tražila je i detaljne liječničke preglede kako bi potvrdila svoje optužbe.

Prema izvješću brazilskih medija, Antony je 20. svibnja Gabrieli preko telefona prijetio smrću, a prethodno je u nekoliko navrata prijetio i samoubojstvom.

Trenutno se provodi istraga i ostaje za vidjeti kakav će biti njezin ishod. Jedno je sigurno, nakon neuvjerljive prve sezone u Unitedu, Brazilcu je ovo najmanje trebalo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!