NaslovnicaVijestiNOVI SKANDAL U PSG-U: Neymar ukrao vjerenicu saigraču!

NOVI SKANDAL U PSG-U: Neymar ukrao vjerenicu saigraču!

Novi skandal u PSG-u, a u centru pažnje nitko drugi no Neymar da Silva. Brazilski mediji tvrde kako je Neymar uspio da osvoji vjerenicu vratara Kevina Trapa i njegovu zemljakinju Isabel Gular.

NOVI SKANDAL

Trap je trenutno pod ugovorom sa PSG-om, ali brani na pozajmici u Frankfurtu, dok je njegova vjerenica ostala u Parizu zbog svog posla kao modela.

Francuski mediji navode kako je odnos Trapa i Isabel funkcionisao izvanredno do karantene kada su se i razdovojili, te je sada Neymar iskoristio tu situaciju i ‘ukrao’ vjerenicu svog saigrača.

Izgleda da je njihov veza intenzivna, jer su prošlog mjeseca bili na ljetovanju u Sen Tropeu.

Da stvar bude još gora, Trapp će za desetak dana morati na prozivku u PSG, jer mu je istekla pozajmica u Njemačkoj, te će svlačionicu morati da dijeli upravo sa Neymarom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!